Григор Димитров с разочароващо представяне в Монреал

5833
Григор Димитров с разочароващо представяне в Монреал

Първата българска ракета Григор Димитров отпадна още на старта на Мастърса в Монреал след загуба с 4:6, 4:6 от Марсел Гранойерс в двубой от първи кръг. Той записа второ поражение от общо две срещи с намиращия се в момента под номер 36 в ранглистата испанец, който спечели титлата в Китцбюел през миналата седмица, предаде БГНЕС.

Григор не успя да реализира шансовете си за пробив, пропускайки 7 от общо 8 брейкбола, проявявайки слаба психика в критичните моменти. Димитров имаше два пъти 0:40 в подаването на испанеца, но така и не го проби при тези възможности.

В първия сет още в първия сервис гейм на испанеца Димитров стигна до 0:40, а след като не успя да направи пробив, допусна такъв в петия гейм. Българинът веднага го върна, но за втори пореден път загуби сервиса си, който в този мач изобщо не функционираше и този път испанецът удържа до края на частта - 6:4. Във втория сет Григор отново стигна до 0:40, този път в средата на частта, след като Гранойерс направи две двойни грешки и отново Димитров проспа уникалния шанс, след което логично беше наказан.

Григор Димитров играе с Марсел Гранойерс късно тази вечер

Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза тази вечер срещу Марсел Гранойерс в среща от първия кръг на турнира от сериите ...

След като приключи участието си на двойки, за Димитров следва пътуване за Синсинати, където ще участва на започващия през следващата седмица Мастърс. След това ще се оправи към Ню Йорк за последния за годината турнир от Големия Шлем - US Open.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com