Барселона продължава с равенствата

5639
Барселона продължава с равенствата

Аржентинската звезда Лионел Меси се разписа от дузпа и донесе точка за тима си "Барселона" при гостуването на "Валенсия" в мач от 22-рия кръг на Примера. Така каталунците вече водят с 16 точки на "Реал Мадрид", но вторият "Атлетико Мадрид" скъси леко дистанцията до върха - на 9 точки, което пак е доста голяма разлика.

Аржентинският маестро вкара в 12-и пореден мач от испанския шампионат. Халфът Евер Банега откри за домакините в 33-ата минута, но Меси се разписа за 1:1 само 6 минути по-късно. Давид Вия имаше шанс да накаже бившия си тим, а Роберто Солдадо накара Виктор Валдес да показва класа в самия край, когато "Валенсия" можеше да грабне победата, предаде БГНЕС. Това бе второ реми за Барса след 1:1 с "Реал Мадрид" за Купата на краля в средата на миналата седмица. Каталунците обаче са с впечатляващите 19 победи, 2 равенства и 1 загуба в испанското първенство.

"Атлетико Мадрид" все пак намали разликата до лидера след успех с 1:0 над Бетис у дома. Това оформи на перфектните 20 от 20 победите на мадридчани у дома през сезона и ги остави на 9 точки зад Барса. Радамел Фалкао се завърна в игра след двуседмично отсъствие заради травма, но гола вкара резервата Диего Коста в 61-ата минута. "Реал Сосиедад" пък прегази с 3:0 Майорка в друг късен мач от испанската Ла Лига.

Супер Марио изведе Милан на четвърто място в Серия А

В мач от 23-ия кръг на Серия А отборът на "Милан" победи с инфарктен гол от дузпа в последната минута "Удинезе" и така окупира четвърто...

Играйте във футболната игра на Actualno.com - "Лаком за гол".

Автор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com