Волейболистите ни са най-добрите спортисти през юли

7417
Волейболистите ни са най-добрите спортисти през юли

"Резултатите на отбора са основно заслуга на състезателите, защото те са главните действащи лица в този филм", каза селекционерът на волейболните национали Камило Плачи, предаде БГНЕС.

Плачи получи приза за най-добър треньор на месец юли. Националният тим също беше награден за най-добър отбор за месец юни и юли.

"Моята задача е да се опитам да им помогна да играят по-добре", каза Плачи и продължи за контузиите в тима: "Физическите проблеми са нормални. Има такива леки контузии, но това е свързано с огромното количество физическа работа. Когато преминем в следващата фаза, в която има повече техника, тези малки проблеми ще изчезнат. Играчите, които бяха контузени започнаха да се готвят две седмици преди основната група и това беше с цел да се възстановят. Мисля, че това беше правилното решение", коментира Плачи.

Ники Иванов ще тренира разпределителите в националния отбор

Бившият разпределител на националния отбор Николай Иванов днес бе представен официално като помощник на Камило Плачи в държавния тим,...

Италианският специалист говори и за контролите на тима преди Европейско първенство 2013 в Дания и Полша. "Ще играем три мача - със Словения, Дания и Канада. Тези контроли с Франция ги организирахме преди доста време, също и със Сърбия. Имахме трудности, за да подготвим нещата за следващата седмица за турнира в Словения. Последната седмица преди европейското също имаме проблем, защото не знаем дали ще дойде Иран или Египет. Това е така, защото всички останали имат програма, а ние нямахме. Когато нямаш право да избираш всичко е добре дошло", завърши Плачи.

През почивните дни България победи с 3:2 гейма Франция, а след това загуби с 1:3 от същия противник в първите си две контроли преди европейското.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com