Ювентус се издъни, Конте плюе по съдията

17937

Лидерът в италианското футболно първенство "Ювентус" направи грешна стъпка, завършвайки 1:1 с "Дженоа" в домакинския си мач от 22-и кръг на Серия А, предаде БГНЕС.

Острието на бианконерите Фабио Куалярела откри резултата в 54-ата минута, но в 68-ата Марко Бориело с глава след хубав плонж възстанови равенството.

Треньорът на "Старата госпожа" Антонио Конте заяви след срещата, че съдията Марко Гуида е повлиял на резултата и трябва да сдаде своя лиценз. Наставникът претендира за неотсъдена дузпа за игра с ръка в допълнителното време. "В правилата ясно е написано, че ръката трябва да бъде прилепена към тялото, за да няма дузпа. В нашия случая арбитърът просто трябва да предаде своя лиценз", каза Конте. Президентът на Юве Джузепе Марота също хвърли вината върху рефера, припомняйки, че той е от Неапол.

Ювентус, Интер и Фиорентина паднаха вкупом в първия кръг след Коледа

Изключително тежък уикенд изкараха почти всички грандове в Италия, за повечето от които числото 19 (19-ти кръг) се оказа нещастно. Зло...

От грешната стъпка на Старата госпожа не успя да се възползва третия в таблицата "Лацио", който загуби у дома от Киево с 0:1. "Наполи", обаче, може да съкрати на 3 точки разликата от торинския тим, ако победи "Парма" като гост днес.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com