Кристияно Роналдо отново е човекът-оркестър за Реал Мадрид

14823

„Реал Мадрид” е жив и няма намерение да се предава. Три дни преди големия сблъсък с „Манчестър Юнайтед” от осминафиналите на Шампионската лига „Белият балет” разнебити „Севиля” с 4:1, с хеттрик на голямата звезда на белите Кристияно Роналдо. Това беше 20-ти хеттрик на Роналдо за "Реал", с което той вече има уникален коефициент за "Реал" - 182 гола в 179 мача.

Всъщност за пореден път снощи се доказа, че „Реал” без Роналдо и с португалеца са две различни неща. Защото освен трите си гола, Кристияно изработи и първото попадение, дело на Карим Бензема.

Сървайвър - изпитанията пред Моуриньо нямат край

Здравейте, футболни маниаци. Събота е, а тази събота всъщност е неделя – защото от гледна точка на футбола този уикенд най-интере...

Първият гол падна още в 18-тата минута, когато Роналдо проби по лявото крило и пусна пас по земя за Бензема, като преди топката да стигне до французина, защитник на „Севиля” опита да я изчисти, но го направи толкова нескопосано, че кълбото се удари в главата му и отиде на крака на Бензема на самата голлиния – 1:0.

Преди второто попадение завърналият се в титулярния състав Рикардо Кака на два пъти тества вратаря на гостите Бето, а в 26-тата минута Роналдо вкара първия си гол в мача с мощен шут от границата на наказателното поле.

Втората част започна с нова порция положения за „Реал” и Роналдо не закъсня да вкара бързи два гола след грешки в отбраната на гостите. Третият гол на португалеца стана след хубава контраатака и разменени двойни пасове с Игуаин, който по-късно в мача беше изгонен.

Водачът за седмицата в "Лаком за гол" демонстрира инженерна точност

Нов месец, нов късмет – така най-спокойно може да се охарактеризира стартът в преследване на втората месечна награда във футболна...

„Севиля” вкара гола на честта в мача три минути преди края чрез Ману Дел Морал, но това едва ли топли много гостите.

Така „Реал” вече е под пара за мача с „Манчестър Юнайтед” и със сигурност показа, че дори в този лош сезон ще се бори докрай най-малкото в Шампионската лига.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com