Феновете вярват, че можем да вземем медали в Световната лига по волейбол

12237
Феновете вярват, че можем да вземем медали в Световната лига по волейбол

Привържениците на българския национален отбор по волейбол са настроени оптимистично преди финалите в Световната лига, които започват в днес през нощта. Феновете очакват съставът за първи път да спечели медали от турнира, показват резултатите в анкетата на Любителската волейболна лига Volley Mania във Facebook, предаде БГНЕС.

Малко над 70% от участвалите вярват, че България ще спечели златните медали. Почти 16% очакват капитанът Тодор Алексиев и съотборниците му да стигнат финала, но да останат със сребърните медали. Други 10% смятат, че волейболистите ще спечелят бронза. Останалите под 4% са посочили, че отборът ще бъде на някое от другите три места.

С един дебютант заминаваме за Аржентина за финалната шестица на Световната лига по волейбол

Борислав Апостолов попадна в групата от 14 волейболисти, които ще ни представят на финалите на Световната лига. 208-сантиметровият цен...

Най-доброто класиране на България в Световната лига е четвъртото място, което е постигано четири пъти, включително и миналия сезон. Националите са в група с домакина Аржентина и Италия по пътя към финала в Мар дел Плата. В другата група са Бразилия, Русия и Канада, което означава, че ако се класираме напред за елиминациите, 99% ще играем с някой измежду Бразилия и Русия.

Първият ни мач е тази нощ от 03:00 часа българско време срещу южноамериканците. "Време е и за титла", написа един от участниците в анкетата.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com