Дяволска Коледа за Суонзи и Уелс

7797
Дяволска Коледа за Суонзи и Уелс

Коледа вече е съвсем близо, дами и господа, но все още има чалнати, които играят футбол – да не говорим за тези, които даже работят. Все пак играещите футбол са доста по-малко и както обикновено живеят на онзи голям, мъглив и дъждовен остров, който се нарича Великобритания.  Нека видим заедно кой е най-интересният мач там днес.

„Суонзи” – „Манчестър Юнайтед”, 15:30 часа

"Юнайтед" разплака "Сити" с гол в последната минута

В супер дербито на 16-ия кръг на Премиершип "Манчестър Юнайтед" пречупи шампионите от "Манчестър Сити" с 3:2, като победният гол беше т...


Червените дяволи ще имат честта да затворят коледния обзор на Actualno. И ще го направят в мач с отбор, който всъщност вкарва много. На терена среща ще си дадат двамата водачи във временното класиране на Премиершип – Робин Ван Перси и Мичу, които имат по 12 гола дотук.

В общо шест мача между двата отбора „Юнайтед” имат четири победи, едно равенство и една загуба – преди цели 30 години. През миналия сезон „Суонзи” не успя дори да вкара гол на червените дяволи и предвид пропускливата им защита този сезон спокойно може да се очаква, че Де Хеа ще извади топката от мрежата.

В момента и двата отбора са в добра форма – 4 победи в последните 5 мача за „Юнайтед” и 3 победи в последните 5 мача за „Суонзи”.

Рууни: Искам още 10 години в Юнайтед

"Искам да играя още 10 години в Манчестър Юнайтед", пожела си нападателят Уейн Рууни, предаде БГНЕС. 27-годишният футболист иска да из...

По отношение на липсите в двата състава тези при червените дяволи са повече – няма ги Шинджи Кагава, Нани, Рафаел и Андерсон. За „Суонзи” отсъства Нийл Тейлър.

Средните ставки показват сериозно предимство на „Юнайтед”  - 1.71 за тяхна победа, 4.04 за равен и 5.55 за победа на уелския тим.

Прогноза: Х2

Автор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com