Дама печели втората награда в "Гол за гол"

3454
Дама печели втората награда в "Гол за гол"

Завърши поредният, седми кръг от любимата спортна игра на Actualno.com – „Гол за гол”. С него завършва и месец февруари, което значи, че вече е ясен вторият победител от общо петима, които ще получат награди до края на май.

Тенденцията през февруари показваше все по-засилващо се дамско присъствие и затова не е чудно, че в крайна сметка точно дама е победител за месец февруари – г-жа Донка Шкодрова. Г-жа Шкодрова направи един много силен месец, печелейки средно по 6,5 точки на седмица, като последните ѝ две седмици бяха много силни и затова заслужено превзе месечния връх с общо 26 точки – да ѝ е честито. През тази седмица тя уцели на точен резултат „Интер” – „Милан” 1:1, „Манчестър Сити” – „Челси” 2:0 и „Барселона” – „Севиля” 2:1, а на знак успя да хване изненадващата победа на „Милан” над „Барселона” в Шампионската лига, както и „Арсенал” – „Байерн”. Още веднъж - поздравления за г-жа Шкодрова, Actualno.com ще се свърже с нея, за да уточни подробности около получаването на наградата.

Мъжете показват, че прогнозирането все още не е женска територия

Мъжете отвръщат на удара – това е актуалният референ в играта на Actualno.com „Ти си Лаком за гол”. Победители за по...

През последната седмица победител обаче беше мъж – Павел Тронкосо със своите 9 точки. Те бяха събрани благодарение на познати точни резултати на „Галатасарай” – „Шалке” 1:1, „Ливърпул” – „Зенит” 3:1 и „Интер” – „Милан” 1:1, както и знаците на „Арсенал” – „Байерн”, „Милан” – „Барселона” и „Барселона” – „Севиля”. Павел остава втори за месец февруари с 24 точки – желаем му успех през март, защото показа, че е отличен играч и спокойно може да се пребори за фланелката на любим отбор, която Actualno.com дава в „Гол за гол”.

Отличен резултат през седмицата записва и Станимир Сотиров, който дели второто място с Донка Шкодрова за последния кръг също с 8 точки. Точките идват от познатите резултати на „Борусия Мьонхенгладбах” – „Борусия Дортмунд” 1:1 и „Интер” – „Милан” 1:1, както и на знаците на „Арсенал” – „Байерн”, „Ливърпул” – „Зенит”, „Барселона” – „Севиля” и „Манчестър Сити” – „Челси”. Станимир завършва на трето място за февруари с 23 точки.

В годишното класиране обаче нещата не могат да са по-завързани. Там имаме трима души с равни точки начело. С по 40 пункта са Биса Божидарова, Калин Маринов и Снежина Иванова. През последния кръг госпожа Божидарова има 5 точки благодарение на точния резултат на „Интер” – „Милан” 1:1 и на знаците на „Арсенал” – „Байерн”, „Ливърпул” – „Зенит” и „Барселона” – „Севиля”. Г-н Маринов, който е един от най-редовните играчи, заслужено също е на върха в годишното класиране след 5 точки за изминалата седмица с познат точен резултат на миланското дерби, както и с хванати знаци на „Ливърпул” – „Зенит”, „Барселона” – „Севиля” и „Манчестър Сити” – „Челси”. Г-жа Иванова, която беше едноличен лидер, направи по-слаб кръг и взе само 3 точки – познати знаци на „Ливърпул” – „Зенит”, „Барселона” – „Севиля” и „Манчестър Сити” – „Челси”.

Накрая екипът на Actualno.com поднася още веднъж извиненията си за леките технически трудности през последния кръг, които доведоха до малки неразбории с прогнозите и точките на някои от играчите, но в крайна сметка всичко е добре, когато свършва добре. Следват нови месеци и нови награди за печелене – играйте, познавайте и печелете. Защото не се знае дали в крайна сметка няма да има и една по-голяма награда от фланелката на любимия отбор ...

Женско царство в "Лаком за гол"

Женска доминация – така накратко може да се опише положението в любимата игра на Actualno.com „Лаком за гол” след изи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com