Бразилия отново изнесе лекция по волейбол на националите ни

8350
Бразилия отново изнесе лекция по волейбол на националите ни

Бразилия вече може да се чувства сигурен участник във финалната фаза на Световната лига по волейбол, след като днес отново победи нашия национален отбор с 3:1 гейма (19:25, 25:21, 25:17, 25:19).

Мачът се разви по идентичен на първия сблъсък начин - нашите момчета показаха много мощна игра в началото, като единствено в средата на гейма Лукас Сааткамп причини проблеми със сервиса си, но това се оказа недостатъчно за кариоките. След този лошо загубен първи гейм обаче те промениха нагласата си, като Леандро Висото и Рикардо Лукарели отговориха на мощта на Цветан Соколов и Тодор Алексиев и бразилците изравниха резултата.

Загубихме с 0:3 гейма първото гостуване на САЩ

България допусна първа загуба в Световната лига през този сезон, след като падна с 0-3 гейма от САЩ като гост в първи мач от 4-и кръг...

За съжаление нашите момчета така и не промениха играта си, а бразилците започнаха да играят повече с блокадата ни, заложиха и на скоростния си стил и не ни позволиха повече да се закачим в мача. Най-много точки в мача направи Леандро Висото - 18 точки, а Цветан Соколов се отчете с 14 пункта.

През следващата седмица във Варна приемаме Полша, така че след тези мачове ще стане ясно дали нашият тим ще играе във финалите на Световната лига и през този сезон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com