За чест, слава и достойнство

3999
За чест, слава и достойнство

И в Лига Европа, както и в Шампионската лига, фазата е осминафинал. След мачовете днес ще е ясно кои отбори ще продължат напред.

Интер – Тотнъм, 20:00 часа

Тотнъм хлъзна Арсенал към участие в Лига Европа догодина

В решителен мач за разпределението на първите четири места в Англия отборът на "Тотнъм" успя да победи кръвния враг "Арсенал" с 2:1 и д...


Сблъсъкът между двата отбора изглежда предрешен като краен победител – преднина от три чисти гола в полза на англичаните е твърде много и евентуален обрат ще е чудо за „Интер”.

Въпреки това победителят в конкретния мач тъне в неизвестност – от една страна заради трите гола аванс е възможно „шпорите” да запазят някои свои състезатели, докато нерадзурите може би също няма да се хвърлят бясно напред предвид факта, че имат да водят тежка борба в Серия А за място в Шампионската лига. Отделно италианските отбори в исторически аспект често не се борят за обрат, ако са се провалили в първия мач при турнир на директни елиминации – силата на калчото е в балансираното представяне, а не героичните изпълнения.

За италианците добрата новина е, че кошмарът им Гарет Бейл няма да играе – уелсецът пропуска срещата заради натрупани жълти картони. Възможно е обаче в състава на англичаните да се появи Емануел Адебайор, който страдаше от контузия в коляното. Очаква се и Стивън Колкър да замени Майкъл Доусън.

Тотнъм смаза Интер, Челси падна в Румъния

Поредният кръг в Лига Европа отново донесе доста емоции на феновете на футбола, както и някои крайно изненадващи резултати. Тотнъм - И...

При Интер проблемите в състава не са от вчера – Диего Милито и Валтер Самуел са аут. Не е ясно и дали Андреа Ранокия ще играе, което поставя сериозни въпросителни относно централната зона на защитата. Именно там италианците се пропукаха зловещо при разгрома в Лондон.

По отношение на формата нещата са ясни – „Интер” не са в добро състояние, липсата на достатъчно резерви вече се отразява на тима, като нерадзурите са на път да изпуснат шансовете си за третото място в Серия А. „Тотнъм” пък вървят доста добре в Премиершип и единствено загубата от „Ливърпул” малко вгорчи настроението на „шпорите”, но и в този мач „Тотнъм” игра добре.

Средните ставки на букмейкърите са доста изравнени – 2.37 за победа на „Интер”, 3.20 за успех на „Тотнъм” и 3.50 за равенство.

Прогноза: 2

Страшна драма на "Анфийлд" и 3:2 за Ливърпул срещу Тотнъм

В страхотна драма от 29-ия кръг на Премиершип отборът на "Ливърпул" най-сетне успя да запише успех срещу отбор от топ 6 на английския е...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com