Reebok пуска иновативни облекла за тренировка

36543
Reebok пуска иновативни облекла за тренировка

През този сезон Reebok представя иновативната си система BareMOVE, която е използвана за първи път в колекцията облекла Reebok ONE. Нейната цел е да обособи конкретни зони, така че тялото да се движи свободно, да бъде предпазено и в същото време да му бъде прохладно. Крайният резултат е осигуряването на комфорт при тренировка.

През последните години екипът на Reebok изучава движенията на спортисти при тренировка, за да определи ключови зони, които са най-активни и имат нужда от защита и охлаждане. Резултатите от тези изследвания спомогнаха за създаването на системата BareMOVE, която отговаря на три ключови елемента: движението, охлаждането и защитата. Всеки елемент си има своята функция в облеклата от серията Reebok ONE. Крайният ефект е да предостави на спортиста абсолютно свободно движение, проветривост и защита от износване.

Зоните за движение са направени с шев, който следва ергономичната извивка на тялото. Това позволява да се увеличи обсега, еластичността и подвижността на облеклото. Зоните за охлаждане са стратигически разположени, така че да предоставят вентилация на тялото и по този начин да го поддържат хладно и сухо. Материите, които са устойчиви на износване, са вложени в зоните за предпазване. Те намаляват триенето и защитават от вятър и слънце.

Reebok представя несравнимо бързата Z-серия обувки за бягане

През тази година Reebok представя най-новата си колекция спортни обувки - Reebok ZSERIES. Техният дизайн е вдъхновен от доброто предста...

"Приоритетът на нашия екип е да отговори на изискванията на спортистите по време на тренировка. Посветихме последните 3 години на усъвършенстването на продуктите ни, за да са в синхрон с движението на тялото. Системата BareMOVE оптимизира обсега на движение на спортистите по време на тренировка, като ги предпазва и охлажда. Така те могат да се фокусират върху техните постижения" – коментира Крис Фройо, ръководител на Training в Reebok.

Системата BareMOVE ще бъде приложена и в колекцията Reebok CrossFit. Тя се разработва съвместно със спортисти, които тренират CrossFit, от 2011 г. насам, като целта е да отговори на специфичните им нужди по време на тренировки или на CrossFit състезания.

Reebok ONE могат да бъдат намерени в следните магазини:

ATV маратонки

Reebok представи нов модел спортна обувка, предназначена за почти всякакви условия и настилки. ATV 19+ заимства името си от четириколес...

• гр. Велико Търново, магазин Reebok, ул. Стефан Стамболов 62

• гр. Бургас, магазин Reebok, Мол Странд

• Магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...