По 66 000 лв. дневно за Ашли Коул

5033
По 66 000 лв. дневно за Ашли Коул

Новият договор, който Ашли Коул подписа с „Челси”, го направи най-скъпотлатения защитник в света. Коул ще взима малко под 200 000 паунда седмично, което към днешна дата означава 460 000 лв., или по около 66 000 лв. дневно. Контрактът за удължаване на договора е за една година, съобщи Dailymail.co.uk. Очаква се официалното съобщение от „Челси” да дойде преди мача в сряда със „Суонзи”. Тогава лондончани играят срещу „Лебедите” в полуфинал за Купата на лигата.

„Челси” са се съгласили на подобна колосална сума, тъй като намирането на качествен негов заместник през летния трансферен прозорец би им струвало около 15 млн. паунда.

Сезонен и хроничен вирус полазиха Челси и Арсенал

Януари е и всички вече знаят – вирусите се вихрят с пълна сила и поразяват всичко живо. За зловещата им сила доказателства могат ...

По-рано от отбора бе съобщено, че Коул напуска „Стамфорд бридж” в края на сезона и така щеше да започне разчистването на съблекалнята за очакваното пристигане на Пеп Гуардиола. Хосеп обаче избра „Байерн”, а феновете не са никак доволни от присъствието на Рафа Бенитес на техния стадион. Смята се, че преподписването с Коул е опит за повдигане духа на привържениците на „Челси”.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com