Нов европейски позор за "Левски" - сините отпаднаха от казахстански отбор

8527
Нов европейски позор за "Левски" - сините отпаднаха от казахстански отбор

Отборът на "Левски" отпадна по доста срамен начин още в първия предварителен кръг на Лига Европа, след като загуби с 0:2 реванша срещу казахстанския "Иртиш", предаде football24.bg. Първият мач, който се игра на стадион "Георги Аспарухов", завърши 0:0.

Казахстанците поведоха още в 6-ата минута. Те вкараха гол благодарение на Мухутдинов, който центрира в наказателното поле отдясно. Там Мурзоев бе оставен сам и от точката на дузпата с глава откри резултата.

Люпко Петрович може отново да стане треньор на Левски

Легендарният сръбски треньор Люпко Петрович е готов отново да поеме „Левски”. Според публикация на football24.bg Люпко е вл...

Само 7 минути по-късно Левски окончателно се закопа. Даниел Димов събори откъсналия се Бакаев в наказателното поле и реферът Харкам свири дузпа и изгони Димов с директен червен картон. Потърпевшитя Бакаев не сгреши от дузпата и Иртиш поведе с 2:0.

Оттук насетне всичко беше ясно, като единствено Гари Родригес и Базил Де Карвальо имаха някакъв шанс да върнат поне един гол, но ударът на холандеца беше спасен, а Де Карвальо беше спрян в последния момент преди да стреля, като това положение дойде чак в 86-тата минута.

За "Иртиш" това е едва втори отбор в европейските клубни турнири, който казахстанският клуб успява да отстрани. През сезон 2011-2012 година казахстанците бият полския "Ягелония" с общ резултат 2:1.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com