Мъглата около ЦСКА не се разсейва

12743
Мъглата около ЦСКА не се разсейва

Бъдещето на ЦСКА става все по-мрачно, след като вече стана ясно, че Христо Стоичков се оттегля от клуба, а досегашният изпълнителен директор на червените Георги Илиев – Майкъла каза, че „Титан” не го допуска при преговорите с Александър Тодоров и групата бизнесмени, които проявяват интерес към армейския клуб, пише football24.bg.

Късно снощи Стоичков с нарочно писмо уведоми червената общественост, че напуска ЦСКА. Като основни причини той посочи недомлъвките, лъжливите обещания, интригите, скритите и откритите дългове и сметките без кръчмар. Камата декларира, че цял живот е работил за честното си име и няма намерение сега да го окалва. Освен това носителят на Златната топка изрази недоволство от факта, че Бойко Борисов не отговори на въпросите дали е докарал "Титан" в ЦСКА, за да съсипят клуба. Стоичков допълни, че остава на разположение и е готов да помогне на ЦСКА – на истинския ЦСКА.

Феновете на ЦСКА отново нападнаха журналист

На днешния си официален протест феновете на ЦСКА шестваха из центъра на София, след който отново имаше нападнати от тях журналисти, съо...

Масло в огъня наля и друга червена легенда – Георги Илиев. Той потвърди пред „Тема Спорт”, че не е участвал в нито един разговор за продажбата на ЦСКА.

"Според мен "Титан" приключиха с участието си в клуба. Доколкото знам, Иво Иванов и Димитър Борисов не искат да дават нито стотинка и желаят да прекратят своето участие в клуба. Обаче никой не иска да дойде на тяхно място. Досега не съм чул или видял някой желаещ да вземе ЦСКА. Най-добрият вариант е Иво Иванов, Георги Павлов, Паро Никодимов и Димитър Пенев - тези, които преговарят и присъстват на разговорите - да излязат и да кажат за какво става въпрос. Нека да го направят, защо се страхуват. Ние с Венци Живков няма какво да кажем, защото не участваме в разговорите", допълни Майкъла.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com