Лейкърс пак падат, Брайънт с нова контузия

3635

Играта с огъня от страна на „Лос Анджелис Лейкърс” продължава, след като „езерняците” загубиха 36-ти мач в редовния сезон на НБА – 103:113 като гост на „Милуоки Бъкс”. Още по-лошата новина за холивудския тим обаче е, че Кобе Брайънт отново се контузи и тепърва ще се изяснява колко сериозна е травмата му. Според първоначалната информация може би става въпрос за пукната костица в петата на левия му крак.

За победителите Лари Сандърс вкара най-много точки – 21, като направи и 13 борби. Маркъс Даниелс пък добави 16 точки. За гостите Кобе Брайънт беше над всички с 30 точки, но от игра той вкара само 6 от 17 опита главно заради перфектната защита на Даниелс. От фаул линията обаче Брайънт вкара 18 от 20 опита. Дуайт Хауърд добави 15 точки и 15 борби, но отново беше трагичен от фаул – 49% успеваемост.

Чикаго спря удивителната серия от поредни победи на Маями

Всяко хубаво нещо си има начало и край. В тази стара като света максима се увериха и шампионите на НБА "Маями Хийт", който загубиха с 9...

Решителният момент дойде при 90:88 в полза на „Милуоки”, когато „Лейкърс” изпуснаха 10 от следващите си 11 опита за стрелба. Това буквално прекърши гостите.

Загубата означава, че „Лейкърс” все още са на последното осмо място в Западната конференция, даващо право на участие в плейофите. Те имат баланс от 37 победи и 36 загуби. Веднага зад тях обаче са отборите на „Юта Джаз” с баланс 36 победи и 36 загуби, както и „Далас Маверикс” с 35 победи и 37 загуби. Във вторник, 2 април, предстои мач точно между „Далас” и „Лейкърс”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com