Григор Димитров напусна и турнира на двойки в Мелбърн

11650
Григор Димитров напусна и турнира на двойки в Мелбърн

Два тайбрека се оказаха непреодолимо препятствие в опита на Григор Димитров да стигне до четвъртфинал на турнир от Големия шлем. Заедно с партньора си Маркос Багдатис двамата загубиха с 6:7 (6), 6:7 (5) от колумбийската двойка Себастиан Кабал и Роберт Фара.

За целия мач нито една от двете двойки не стигна до пробив в сервиса на противниците. В първия сет Димитров/Багдатис бяха тези, които имаха предимство, включително гейм при 3:2 в тяхна полза, в който пропуснаха общо четири точки за пробив, от които три поредни. При 6:5 гейма пък българо-кипърския тандем си извоюва шанс за сетбол, но отново не се възползва.

Григор Димитров взе победа на двойки на Australian Open

След краха си на сингъл Григор Димитров постигна победа на Australian Open, но на двойки. Гришо и партньорът му от Кипър Маркос Багдати...

В първия тайбрек колумбийците поведоха с 3:0 точки, Димитров/Багдатис изравниха, но в крайна сметка противниците им показаха по-здрави нерви и при 6:6 точки изцедиха грешка от ракетата на кипъреца.

Във втората част шансовете за пробив вече бяха на страната на Кабал/Фара, но отново до решителен пробив не се стигна. В тайбрека колумбийците отново бяха по-стабилни и след като изостанаха с минипробив, обърнаха изцяло нещата.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com